Jones Dining Hall Renovation

Jones Dining Hall Renovation

Overview

Originally built in the mid-1960s, Jones Dining Center suffered from many deficiencies due to the building’s age and outdated institutional layout. The project included the complete reorganization of the interiors to provide an open, interactive dining experience on the upper level with a coffee shop and new University-wide catering facility on the lower level. Prominently located alongside a steeply sloping boulevard, Jones offered no welcome entry to any passing pedestrians. The new design includes a series of stepped terraces that, not only help pedestrians navigate the steep slope, but also add a new, vibrant outdoor living space to the University’s growing campus.

Quick Facts

  • 40,000 SF renovation
  • Construction Cost $12.4M
  • Completion August 2016